ACTUALITAT

Novembre 2021 – Heu quedat tot@s molt guap@s 🥰

Si voleu tenir un record de la Temporada 2021-22, CLIQUEU


Novembre 2021 – Us informem que ja tenim disponible la NOVA botiga ON-LINE del CLUB BÀSQUET MANLLEU on podreu trobar els articles de marchandising relacionats amb el vostre club.

Per fer les vostres compres CLIQUEU

Si feu les vostres comandes abans del 15 de NOVEMBRE, s’intentarà que la data d’entrega sigui abans de les festes de NADAL, però la data d’entrega pot variar en funció d’estocs i dels plaços d’entrega dels diferents distribuidors.


26 de Novembre 2021 – PARTITS

📅 Un altre cap de setmana ple de bons partits de 🏀⛹‍♀️⛹‍♂️.

Aquesta n’és la seva agenda.


7 de Novembre 2021 – 🗞 Des de la Junta del CLUB BÁSQUET MANLLEU volem felicitar a l’equip del CADET FEMENÍ per aconseguir una brillant Classificació després d’acabar en tercera posició la lligueta de la seva FASE PRÈVIA 🏀⛹‍♀️ en la Temporada de debut a PREFERENT.

Enhorabona!!! 👏👏👏


Setembre 2021 – Jugadores, jugadors, socis, …

Aquest any el CLUB BÀSQUET MANLLEU us proporciona estar al dia de les activitats organitzades pel Club, de les comunicacions i convocatòries, estat dels rebuts, … a través d’una nova app.

Ja us la podeu descarregar!!!


Agost 2021 – HORARIS ENTRENAMENTS TEMPORADA 2021-22.

S’apropa l’inici d’una il.lusionant nova Temporada. Ja es poden consultar els horaris d’entrenaments definitius dels nostres equips.

Juliol 2021 – NOVA JUNTA !!!

Finalment ja ens podeu posar cara.

Ens fa molta il.lusió presentar-vos la nova junta del Club Bàsquet Manlleu.

Som un equip amb molta empenta i moltes ganes de continuar tirant el Club endavant i, que amb l’ajuda de tots, segur  HO ACONSEGUIREM !

FORÇA MANLLEU !!!


20 de Juliol 2021 – PROCÉS PARTICIPATIU

La proposta presentada en el procés participatiu engegat per l’exc. AJUNTAMENT DE MANLLEU, per tal d’ampliar l’espai per la pràctica de l’esport a l’aire lliure a la nostra ciutat ha estat escollida com un dels projectes guanyadors.

Gràcies a tots per la vostra participació i per donar-nos suport.


29 d’Abril 2021 – Entrevista a RADIO MANLLEU del nostre entrenador Òscar Maurin per parlar d’esport Femení i repassar l’actualitat del Club.


23 d’Abril 2021 – Aquest St. JORDI, com és tradicional, hem fet la Paradeta del Club a la Pl. de la Sardana,6 de Manlleu.


21 d’Abril 2021 – Entrega de la dessuadora del Club a les nenes i nens que disfruten de l’activitat extra-escolar de bàsquet a l’escola Puig-Agut de Manlleu.


19 de Març 2021 – Després d’una aturada molt llarga estem molt contents de poder tornar a competir.

El dissabte 20 de Març torna la competició per alguns dels nostres equips.
Entrenaments a l’aire lliure

Temporada 20-21 marcada per l’excepcionalitat. ENTRENAMENT VIRTUALS.